justmydays.blogg.se

2014-10-06
12:50:00

6/10 -2014 uppdatering

hej på er!! 
 

nu var det riktigt längesen jag uppdaterade min blogg.
Jag har varit väldigt upptagen och det är mycket som har hänt.
jag mår mycket bättre nu men det finns fortfarande motgångar kvar. Min pappa smsade mig för ett tag sen och avslutade smset med "Mvh din föredetta far" är det verkligen okej att skriva så? 
För han har ju ändå skapat mig och fört över mig till mamma som uppfostrade mig. Han stack till stockholm när jag var liten så jag är uppväxt med mamma. Jag flyttade till stockholm direkt efter studenten, jag bodde hos honom och jobbade.
och allt hände senare. Det känns fortfarande tungt inom mig för jag vet att jag har saker kvar där hos honom jag måste hämta men vet inte hur för jag vill absolut inte träffa honom. Då skulle jag braka ihop igen. Jag klarar mig så bra utan honom som det ser ut nu.
Det har snart gått ett år sen att hände.
 
Det blev kaos och nu känner jag att jag mår mycket bättre här i kramfors. Jag mår verkligen bra. Nu har jag
 
 
äntligen hittat kärleken också. Han är den rätta för mig det vet jag. Vi har varit tillsammans snart i 4 månader och han vet exakt vad jag går igenom och stöttar mig. 
Jag har aldrig mött någon som honom förr. Det började med stt vi träffades och blev bästa vänner. Men sne hände någonting
Det visades att vi båda hade likadana känslor för varandra och inte alls såg varandra som bästa vänner längre. Jag tror verkligen på kärlek vid första ögonkastet. Det var nog så hela tiden när vi umgicks men vi visste inte om det. 
Allt har verkligen gått framåt. Vi bor tillsammans i våran egna lägenhet med våra underbara chinchillor och allt känns verkligen perfekt. 
 
Han har även fått mig att ändra på en sak som är fruktanvärt stort för mig. Jag har sagt tidigare i flera år att jag verkligen inte vill ha barn för att jag är rädd för att skaffa barn på grund av att jag känner att jag skulle inte klara av det ansvaret och har inte tålamod. Men med han så känner jag att jag vill ha barn och vill att han ska vara pappan till barnen för jag vet inombords att han kommer att finnas där för mig och hjälpa mig. Han är verkligen mitt liv och min livsglöd. 
 
 
Jobbar på willys i kramfors som nästan alla vet,
Ibland blir det jobbigt när jag jobbar varje dag nästan då vi knappt umgås men vi kämpar på nu när vi behöver varenda litet öre just nu när han inte har så stor inkomst. Vi klarar oss iallafall men man vill ju börja spara pengar till mågot roligt att görs tillsammans också. Typ som en utlandsresa och börja spara till en grej vi planerar just nu som fortfarande är hemlig :)
 
Och jag kan  nog inte tacka mina vänner nog för att ni funnits där för mig under denna kamp för livet.
Tack så hemskt mycket för att ni finns där!!
Guld värt! 
 
Puss på er mina goa vänner! 
Lägg gärna in en kommentar :)