justmydays.blogg.se

2014-05-10
14:28:46

lång väg kvar. men ändå bättre. 10/05 - 2014

hej på er!

nu var det ett bra tag sedan jag uppdaterade bloggen. jag har nämligen haft fullt upp. flyttade till min kära mamma igen i kramfors. sa upp mitt jobb i stockholm utan något jobb. jag gjorde en stor chansning att bli arbetslös. men det varade inte länge.
var arbetslös i 2 veckor tills jag fick veta att jag fick jobb på en restaurang här i kramfors. helt sjukt att jag har sådan tur. många av mina vänner som bor kvar här har inget jobb men jag flyttar hit får ett jobb ganska snabbt! jag trivs jättebra där. fina kollegor och jag gör något jag älskar. sen nu i veckan så fick jag veta att jag har fått ett till jobb det vill säga på Willys!! alltså kag har två jobb!
det är heeeeelt sjunt vad tur jag har. kommer tjäna fett med cash! sen kom det jobbiga när det gällde de. Kramm har det tufft nu och Behöver mig rätt så mycket nu och Willys har fixat ett schema till mig. det krockar som bara den! till veckan ska jag jobba först på kramm från kl 7.00 till 11.45 sen kl 12 blrjar jag på willys! det kommet bli låååååånga dagar med jobb! men jag behöver minsta lilla krona för att få ett sparkapital!

har vatit ute med vänner rätt så mycket nu för att slippa tänka så mycket. vissa dagar har varit superbra och vissa har jag bara velat gräva ner mig..
det är bara att härda ut. nu senaste veckan så har jag mått bra. igår var jag så glad inombords jag var verkligen lycklig! riktigt skön känsla. det var väldigt längesedan det hände. jag skrattade umgicks med bra människor! jag tar bort dom så kallade "vännerna" ur mitt liv och ungås med dom sim får mig att le! även fast jag känner mig glad nu så är allt inte bra än. det är Låååång väg kvar att vandra igenom. men som sagt det är på god väg. jag saknar stockholm så fruktansvärt mycket, det finns kvar så chanserna att flytta tillbaka dit är stora. först måste jag bli återställd för att jag ska klara av det!

Jag har även börjat prata med en kille som får mig på bra humör. det är jag glad för. så fort jag träffar honom i stan och så vidare så blir jag alldeles varm i kroppen av lycka. kan liksom inte beskriva med ord hur jag känner. det är väldigt nytt. har inte känt denna känsla på väldigt länge så jag hoppas jag får uppleva mer av den. så härligt!! :)

nu ska jag rensa mina tankar lite mer och tvätta lite sen städa lite! ha en bra dag mina läsare! :) hoppas ni ser en förbättring sen jag var nere på botten! för det gör jag iallafall!

puss på er! ❤