justmydays.blogg.se

2014-03-30
22:38:33

30/3 -2014 uppehåll med sammanfattning!

hej på er.

nu va det ett bra tag sedan jag bloggade. senast var nog om mina mardrömmar tror jag.

en liten sammanfattning som hänt är att jag har varit ett bra tag i norrland nu och det börjar ta sitt slut snart. har haft det jättemysigt med familj och vänner här.
igår var jag på ett specialevent här i kramfors på gladan som fina Lizelott Sjölander fixade för och då hade hon fixat top model deltagare, bloggmänniskor och PH Niklas kom också! så roligt vad det! jag hade sjuuuukt roligt även fast jag var NYKTER!
jag känner mig så stolt som klarade kvällen utan alkohol, man kan ha kul ändå! så guld värt!
nu ska jag keva mitt liv som nykterist och se allt från den ljusa sidan. jag läste nämligen om diagnosen jag fick när jag var inlagd på psyk och lärde mig lite mer för jag minns inte så mycket vad läkaren sa på grund av att jag mådde som jag gjorde. det var en enorm resa som jag fortfarande jobbar mig igenom.
jag fick diagnosen :
"Emotionellt instabil personlighetsstörning"


Emotionellt instabil personlighetsstörning innebär att man har en känslomässig sårbarhet och ofta pendlar kraftigt mellan olika starka känslolägen.

Ibland kan självdestruktivt beteende som exempelvis missbruk eller självskadebeteende vara ett uttryck för detta.

Det är inte känt varför en del personer utvecklar symtom som vid emotionellt instabil personlighetsstörning. Många experter på området tror att det kan bero på en särskild känslomässig sårbarhet, upplevelser under uppväxten eller en kombination av alla dessa.



jag vet att jag flörtade med många killar förut på grund av att jag var rädd att vara ensam. det var en nödlösning som jag trodde att jag skulle må bättre av men det blev helt tvärtom. blev utnyttjad, sviken och allt gick liksom bara nedåt så det var mycket där också jag mådde dåligt för jag sökte kärleken alldeles för mycket. nu levet jag singellivet och väntar tills den rätta personen kommer in i mitt liv. jag tänker inte leta längre. jag har blir kär för lätt och det är sjukt jobbigt.

jag fick även höra av massa fina människor igåe på krogen hur glad dom var att se mig stå på benen och berättade att dom har följt min resa sen dag ett och berättade hur otroligt stark jag är som fixar detta. det värmde verkligen inom mig när jag fick höra det! en sån liten kommentar kan bli så stor och göra dagen/kvällen så mycket bättre. jag har verkligen fina vänner inom mig. :)
har även några haters fortfarande som tydligen har för lite fridtid och snackar skit om mig. men vet ni vad?
JAG SKITER FULLKOMLIGT I VAD NI TYCKER OM MIG!! har ni inget annat att göra än att snacka om andra så tycker jag att ni kan skaffa er ett eget liv iställer för att sabba mitt. jag kanske ser ut som skit, hora, slampig i era ögon eller kallar mig roadkill och så vidare men jag bryr mig inte. jag tar endast in folk som ger mig positiv energi. fortsätt snacka på ni för jag bor ändå inte i lilla kramfors längre. :) har inget att förlora liksom! :) puss på er looooser's!

STOCKHOLM, en stad där inte alla känner alla eller nått skitsnack. det är kärlek. :)

det blir läkarbesök innan jag börjar jobba och se om jag är redo för det än eftersom mitt humör är lite blandat fortfarande.. men jag ska kämpa på och prata med psykolog och läkaren på beroendeöppenvården :)

en stor eloge till mig själv tycker jag som klarar av att berätta detta och vågar stå för hur jag känner och tycker. som sagt mitt liv och mina tankar! :)

det var allt för detta inlägg på vad jag kände, kika gärna på Lizelott's blogg!! en superfin och grym tjej! :)

länken har ni här ---> http://finest.se/loveliz



ha en superbra kväll allihopa!
puss på er! <3